donderdag 31 januari 2013

Het goud van de Mekong 2

Het uiterste puntje van Laos: The 4000 Islands bestaan voornamelijk uit drie zandbanken/eilanden in de Mekong. Veel groen en mooie zonsopkomsten/ondergangen dus!



Vanaf het moment dat we aankomen ademt het al een vakantiesfeer uit en we blijven uiteindelijk vier nachten op Don Det, het eiland waar de meeste backpackers verblijven. We zijn met een leuke groep dus hebben lekker een paar dagen vakantie gevierd met alles wat daarbij hoort ;) Op één van de avonden besluiten we met z'n zessen een kampvuur op het strand te maken en een paar uur later zitten we er met 100+!



De eilanden zijn met de fiets te verkennen, wat ik samen met Josje dan ook heb gedaan, terwijl de jongens vanaf de bar in de Mekong springen..eh ja vakantie dus.




De volgende dag pakken we het iets sportiever aan en gaan we met de kayak! Laos EN het goud in de Mekong is zo weer ten einde. Want er zit echt goud in de Mekong, en alhoewel het té fijn en niets waard is, hebben we er al tubend, kayaking, zwemmend en fietsend van genoten!



Next stop: Cambodia!

Zie onderstaande tekening voor de route die we afgelegd hebben (vanuit Bangkok met de blauwe lijn naar het noorden en helemaal door Laos naar beneden):

Geen opmerkingen:

Een reactie posten