zaterdag 12 januari 2013

Roadtrip

Terug van een vierdaagse trip door het Noorden van Thailand! In Chiang Mai aangekomen vorige week leerden we Nick uit Londen kennen, die het idee had om een motortocht te maken. Uiteindelijk zijn we met zn vijven - twee Amerikanen, Andrea en Randy - op pad gegaan en hebben 600+ km gereden! Big Thai five!




Eerste dag via de Hotsprings (99 graden) naar Pai, met dit als uitzicht 's morgens:


Dag 2 naar de Birmese grens (Myanmar). Het enkele pad wat daar naar toe liep was nog slechter dan een oud karrespoor en even waren we bang dat we onze scooters niet heel terug konden brengen naar Mr. Beer. De grens mochten we (helaas of uiteraard?) niet over, maar hebben gelachen met de lokale Birmese cameraploeg:

Khun Yuam eindbestemming van dag 2.

Dag 3 naar Mae Cheam, een uitgestorven dorpje in de bergen waar ze duidelijk niet vaak westerlingen zagen. We hebben daar een hotel met zwembad genomen, een mens moet ook vakantie vieren! 

Onderweg motorpech, maar geholpen door wegwerkers:





Dag 4 terug naar Chiang Mai! Nog een flink stuk te gaan, maar met Stijn voorop gingen we als de Bikermice from Mars. Onderweg gestopt op het hoogste punt van Thailand en twee waanzinnig mooie tempels:


Uiteindelijk voldaan aan de noodlesoup:





5 opmerkingen:

  1. Klinkt echt super! Steken jullie echt boven iedereen uit of lijkt dat alleen op de foto's zo ;)? Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja klopt wel, maar valt niet heel erg op (volgens mij haha) alleen in Laos moet Stijn oppassen zijn hoofd niet te stoten! Istanbul was mooi hoorde ik, leuk, doe Tom de groetjes!!

      Verwijderen
  2. Yoo SUPER tof weer! :) Enne Myanmar kom je net zo gemakkelijk uit als in dus ben blij dat het niet gelukt is... Xxxx oh en immie doe mij zo'n broek :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dikke vette like! Op de scooter van Chiang Mai naar Pai, geweldig mooi he! en gelukkig niet uit de bocht gevlogen zo te lezen. Geniet er nog maar van daar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Imke en Stijn,
    Leuk dat jullie deze bijzondere reis zo met ons delen! Geniet er van. De foto's zien er veel belovend uit.

    Groetjes Marlie Vermazeren

    BeantwoordenVerwijderen